ΕΛΛΑΔΑ

Έφυγε από την Κύπρο και χάθηκαν τα ίχνη της- Φοβούνται για πολύ άσχημη εξέλιξη- VIDEO

Έφυγε από την Κύπρο και χάθηκαν τα ίχνη της- Φοβούνται για πολύ άσχημη εξέλιξη- VIDEO

Η Τόνια (Αντονίνα) Ζόεβα 38 χρόνων Βουλγαρικής καταγωγής, χάθηκε κάτω από περίεργες συνθήκες με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη να προσπαθούν μέσα από την εκπομπή και τις πληροφορίες που έχουν αντλήσει να «φωτίσουν» το σκοτάδι γύρω από την εξαφάνιση της.

Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Η 38χρονη σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή της Παρασκευής 18/5 το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Κύπρο, φτάνοντας στο νησί μας για μια καλύτερη ζωή και μια καλύτερη δουλειά. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει αυτό που ήθελε με αποτέλεσμα στις αρχές Μαΐου να επιστρέψει στην Κρήτη, εκεί που από τις 11 του μήνα να αγνοείται η τύχη της.

Δύο «μυστήριοι» τύποι, ένας Σύριος και ένας Έλληνας φαίνεται να γνωρίζουν τι απέγινε η 38χρονη η οποία δεν απαντούσε στις κλήσεις ούτε της 15χρονης κόρης της, ούτε και της αδελφής της Μιλένα (διαθέτει και ελληνικό και κυπριακό αριθμό) με αποτέλεσμα η εκπομπή να αναζητεί την Τόνια και να ξετυλίγει το κουβάρι της πολύ μυστήριας εξαφάνισης.

Μέσα από τα όσα ειπώθηκαν δεν αποκλείεται να έγινε κάτι πολύ άσχημο στην 38χρονη με τις Ελληνικές αρχές στο Ρέθυνο, εκεί όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες η ελλείπουσα να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top