LIFESTYLE

Το τραγούδι του TUS για τα Κατεχόμενα - Έξαλλη η Ευριπίδου και οι συνεργάτες της - VIDEO

Το τραγούδι του TUS για τα Κατεχόμενα - Έξαλλη η Ευριπίδου και οι συνεργάτες της - VIDEO

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του TUS κυκλοφόρησε την Δευτέρα, 21/5 και αναφέρεται στα Κατεχόμενα, αλλά και στις Τουρκάλες, θίγοντας κάποιο Ελληνοκύπριο, πρόσφυγα και μη...

Ο ΤUS χρησιμοποίησε τα κατεχόμενα στο νέο του τραγούδι που σε μια μέρα συγκέντρωσε περισσότερες από 140 χιλιάδες views.

"Στα Κατεχόμενα πηγαίνω συνεχόμενα / κάθε βράδυ κι άλλη εμπειρία με άλλη γκόμενα 
Εγώ θα λύσω το Κυπριακό κουφάλες / να διώξετε τους Τούρκους να μείνουν οι Τουρκάλες".

Το τραγούδι αναφέρεται στα κατεχόμενα, με τον καλλιτέχνη να συνδυάζει την λέξη που για τους Κύπριους είναι συνώνυμη με την προσφυγιά και τον ξεριζωμό, την βία και τον πόλεμο με τις Τουρκάλες και τον Acun Ilicali. Το χειρότερο είναι ότι ο TUS στο τραγούδι του διαμηνύει ότι θα λύσει το Κυπριακό. 

Στο άκουσμα του τραγουδιού του TUS τόσο η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, όσο και οι συνεργάτες της 'πάγωσαν'. Τα σχόλιά τους στην εκπομπή της Τρίτης, 22/5, για τον καλλιτέχνη υπήρξαν καυστικά. 

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της θεώρησαν απαράδεκτο ένας Έλληνας να μιλά με τέτοιο τρόπο για τα Κατεχόμενα και να διαμηνύει ότι θα λύσει ο ίδιος το Κυπριακό. 

Ακούστε το κομμάτι:

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις αντιδράσεις και τα σχόλια της Ευριπίδου και των συνεργατών της μετά το άκουσμα του τραγουδιού του Tus:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top