ΠΑΦΟΣ: Τον χτύπησαν με στέκα και του πήραν δύο χιλιάρικα

ΠΑΦΟΣ: Τον χτύπησαν με στέκα και του πήραν δύο χιλιάρικα

Σε μια δεύτερη περίπτωση στη Μεσόγη, μόνιμος κάτοικος κατήγγειλε ότι άκουσε φασαρία έξω από το σπίτι του γύρω στις 10 το βράδυ.

Ανοίγοντας την πόρτα του επιτέθηκαν δυο άγνωστα πρόσωπα που τον κτύπησαν με στέκα μπιλιάρδου και του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των δυο χιλιάδων ευρώ και εξαφανίστηκαν. 

Ο παραπονούμενος είναι Αιγύπτιος που διαμένει μόνιμα στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE