Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΠΑΡΑ-THEMA

ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΡΑ-THEMA: “Δεν είναι πάρκινγκ, είναι χωράφι  με δέστρες για γάιδαρους”- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με σαρκαστικό ύφος σχολιάζει συμπολίτης μας την δύσκολη κατάσταση που περνά, με το θέμα στάθμευσης στην πολυκατοικία του.

Συγκεκριμένα, ο συμπολίτης μας ανήρτησε φωτογραφίες στην ομάδα του Facebook “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, στις οποίες φαίνεται ένα άσπρο σαλούν όχημα, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο, έχει κλείσει τον χώρο στάθμευσης.

Πάντως ο ένοικος της πολυκατοικίας, αναφέρει ότι αναγκάστηκε να ειδοποιήσει την Αστυνομία για να ενημερώσει την οδηγό του λευκού οχήματος ότι πρέπει να το μετακινήσει, διαδικασία που σύμφωνα με το σχόλιο, αποτελεί τακτική απογευματινή ενασχόληση του.

Πάντως, με μεγάλη δόση σαρκασμού και επηρεασμένος από το όνομα της συγκεκριμένης ομάδας του Facebook, αναφέρει ότι ο χώρος εκεί δεν είναι χώρος στάθμευσης πολυκατοικίας, αλλά “ένα χωράφι με οργανωμένο χώρο με δέστρες για γαϊδάρους!” και ότι από αύριο θα βάλει και ποτίστρα.

Δείτε τη δημοσίευση:

 

X.Z.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι – Τα τριήμερα που χάνονται, οι δημοφιλέστεροι προορισμοί Χριστουγέννων και η ανησυχία

Ο πολύχρονος αγώνας των αφανών ηρώων στα ασθενοφόρα για κατοχύρωση - «Είμαστε άτυπα μόνο διασώστες, δεν έχουμε μητρώο»

Πέφτει η θερμοκρασία και... φέρνει βροχές το Σαββατοκύριακο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Τα μέτρα της Αστυνομίας για την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Σεισμική δόνηση στην Κύπρο - Έγινε αισθητή σε περιοχές της Λεμεσού

Παρέδωσε τη σκυτάλη η Δόξα – Η ευχή της στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο – Δείτε φωτογραφία



Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Θέλει να συγκρατήσει το κρατικό μισθολόγιο ο Κεραυνός, αλλά… - «Βροχή» τα αιτήματα για αποπαγοποίηση 100άδων θέσεων στο Δημόσιο ενώπιον της Βουλής

Την ώρα που ο Υπουργός Οικονομικών, Μάκης Κεραυνός, διαμηνύει ότι μία από τις βασικές επιδιώξεις, τόσο του ιδίου όσο και του κρατικού προϋπολογισμού για το 2024, είναι η συγκράτηση του κρατικού μισθολογίου και της απασχόλησης στο δημόσιο τομέα, εντούτοις, συνεχίζεται η «βροχή» αιτημάτων για αποδέσμευση εκατοντάδων θέσεων στο δημόσιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top