Συμπαίκτης με Πιέρο ο Έλληνας στόπερ! Συμφώνησε σε όλα με την Κοπεγχάγη

Συμπαίκτης με Πιέρο ο Έλληνας στόπερ! Συμφώνησε σε όλα με την Κοπεγχάγη

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να ενταχθεί στην Κοπεγχάγη ο πρώην αμυντικός του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος.

Έτοιμος για το νέο βήμα στην καριέρα του είναι ο Έλληνας ομογενής στόπερ, μετά από μία εξαιρετική σεζόν με την Έστερσουντ. 

Εδώ και μέρες η Κοπεγχάγη φάνταζε ως ο πιθανότερος προορισμός του και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του από τη σουηδική ομάδα. 

Η Κοπεγχάγη ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Έστερσουντ για τον 27χρονο αμυντικό κι ότι θα ταξιδέψει άμεσα στη Δανία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. 

sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE