ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H… στιγμή του τελικού που έκανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να «λυγίσει» – ΒΙΝΤΕΟ

H… στιγμή του τελικού που έκανε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να «λυγίσει» – ΒΙΝΤΕΟ

Στο ποδόσφαιρο και κυρίως στα κρίσιμα παιχνίδια (όπως τελικούς) υπάρχει πάντα το κοντράστ των συναισθημάτων κι αυτό φυσικά το είδαμε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και στην Λίβερπουλ.

Απ την μια οι Ισπανοί πανηγύρισαν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου για  3η συνεχόμενη φορά και 13η στην ιστορία τους και απ την άλλη οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ και του Γιούργκεν Κλοπ πλάνταζαν στο κλάμα για την χαμένη ευκαιρία.

Φυσικά από το όλο σκηνικό που διαδραματίστηκε στο Ολιμπίνσκι του Κιέβου μετά το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης εμείς  κρατήσαμε την ΦΟΒΕΡΗ ΣΚΗΝΗ με τον Λόρις Κάριους μπροστά από τις κερκίδες των οπαδών της Λίβερπουλ.

 Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής για τους «κόκκινους» της Αγγλίας καθώς  με τα δύο τα λάθη που έκανε στο πρώτο και στο τρίτο τέρμα χάρισε ουσιαστικά το βαρύτιμο τρόπαιο στην αντίπαλη ομάδα.

Μπορεί να μην ήταν η βραδιά του Κάριους στον τελικό, όμως o 24χρόνος Γερμανός τερματοφύλακας έδειξε το πόσο πολύ ΠΟΝΕΣΕ για την ομάδα του αλλά και το πόσο ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ έχει.

Ο Κάριους αφού πέρασαν κάποια λεπτά και αντιλήφθηκε και ο ίδιος τα λάθη του και το ότι στέρησε από την ομάδα του την ευκαιρία να πάρει την κούπα, μετά το πέρας του αγώνα δεν άντεξε και «λύγισε» στο κλάμα και παράλληλα πέρασε μπροστά από τους οπαδούς της Λίβερπουλ και τους ζήτησε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ και τους απολογήθηκε.

Ο «φύλακας άγγελος» της εστία της Λίβερπουλ παρά τα λάθη του και παρά την πικρία του βρήκε την ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ και έπραξε αυτό που μπορεί λίγοι να το έπρατταν γι αυτό κέρδισε και το χειροκρότημα από την κερκίδα και όχι μόνο. 

Η κίνηση που έκανε όχι μόνο καταχειροκροτήθηκε από τους οπαδούς της Λίβερπουλ αλλά κι από όλο τον κόσμο που έβλεπε το παιχνίδι, καθώς η πράξη του «λύγισε» τον κάθε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟ.

Πραγματικά αυτές οι εικόνες που ζήσαμε με τον Κάριους μετά τον τελικό είναι από αυτές που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό του κάθε ενός που λατρεύει αυτό το άθλημα και όσον αφορά τον Γερμανό πορτιέρο της Λίβερπουλ σίγουρα με την πράξη του αυτή κέρδισε ένα μεγάλο RESPECT και τον απόλυτο ΣΕΒΑΣΜΟ από όλο τον ποδοσφαιρικό.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στη Λάρνακα: 29χρονος μοτοσικλετιστής το νέο θύμα της ασφάλτου - Στη δημοσιότητα το όνομά του

Τάφος - Οπλοστάσιο: Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες - Δείτε φωτογραφία από τα όπλα που βρήκαν οι Αρχές

Πρατήρια καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Κωνσταντίνου και Ελένης: Πόσοι Κύπριοι γιορτάζουν σήμερα - Oι παραλλαγές των ονομάτων και η ιστορία των Αγίων

Στιγμές τρόμου στον Μούτταλο: Άγνωστοι έκλεψαν πάνω από €5.000 - Έριξαν πυροβολισμούς

Adele: Τα συγχαρητήρια που έδωσε δημόσια στην κόρη του συντρόφου της



ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

ΔΗΚΟ: Παρωχημένες προεκλογικές νοοτροπίες ή δημοσκοπικός πανικός

Όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, το προεκλογικό σκηνικό παίρνει φωτιά, με τα κόμματα να επιστρατεύουν όλο το δυναμικό τους για να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παρά τις δημοσκοπήσεις, όσες είδαν το φως της δημοσιότητας και τα όσα καταγράφονται, τα κόμματα προχωρούν σε δικές τους εσωτερικές δημοσκοπήσεις στις οποίες καταγράφονται οι προθέσεις των ψηφοφόρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top