ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Αστυνομία προειδοποιεί για τις κλοπές το τριήμερο του Κατακλυσμού

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Αστυνομία προειδοποιεί για τις κλοπές το τριήμερο του Κατακλυσμού

Με αφορμή τις εξορμήσεις συμπολιτών μας το τριήμερο που διανύουμε, υπενθυμίζουμε κάποια απλά μέτρα κατά των διαρρήξεων και κλοπών από κατοικίες, που μπορούν να λαμβάνουν οι πολίτες, επιπρόσθετα των προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία, για την αποτελεσματικότερη προστασία της περιουσίας τους κατά την απουσία τους από την κατοικία τους.

Όταν απουσιάζουμε από το σπίτι, δεν αφήνουμε ενδείξεις που προδίδουν την απουσία μας. Αποφεύγουμε οποιαδήποτε ανάρτηση ή κοινοποίηση στα ηλεκτρονικά μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η οποία ενδεχομένως να αναφέρει πού βρισκόμαστε και να προδίδει ότι απουσιάζουμε από την κατοικία μας.

Φροντίζουμε να είναι καλά κλειδωμένο το σπίτι μας, έχοντας ασφαλίσει πόρτες, παράθυρα και φωταγωγούς και δεν αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στις κλειδαριές, ούτε ακόμη στην εσωτερική πλευρά της πόρτας. 

Δεν αφήνουμε εκτεθειμένα ή σε επισφαλή σημεία, χρήματα, κοσμήματα, σημαντικά έγγραφα ή άλλα τιμαλφή, ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά ποσά.

Εάν στο σπίτι μας υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού ή και κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, βεβαιωνόμαστε ότι το έχουμε θέσει σε λειτουργία.

Συνεργαζόμαστε με άτομα της εμπιστοσύνης μας, όπως οι γονείς ή τα ενήλικα παιδιά μας, ώστε να ελέγχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα η κατοικία μας, ενόσω απουσιάζουμε από αυτή.

Προτρέπεται το κοινό να βρίσκεται σε εγρήγορση και να συνεργάζεται στενά με την Αστυνομία και σε περίπτωση που αντιληφθεί πρόσωπα ή οχήματα που περιφέρονται ύποπτα, να ενημερώνει αμέσως τον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό ή να επικοινωνεί με την τηλεφωνική γραμμή άμεσης επέμβασης 112 ή 199, ή και τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

https://www.youtube.com/watch?v=X5WECz7ppCU

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE