ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία - Νεκρό στην άσφαλτο βρέφος - Κρίσιμα οι γονείς

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία - Νεκρό στην άσφαλτο βρέφος - Κρίσιμα οι γονείς

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στα Τρίκαλα, έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Όπως διαβάζουμε στο Star.gr αυτοκίνητο, το οποίο κινούταν στο χωριό Κοτρώνι, έπεσε σε χαράδρα από ύψος 30 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 άτομα (τα δύο βαριά) και να ανασυρθεί νεκρό ένα βρέφος μόλις 13 μηνών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι βαριά τραυματισμένοι είναι οι γονείς, ενώ πιο ελαφρά έχουν τραυματιστεί δύο ανήλικα κορίτσια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια του τροχαίου κάνουν λόγο για απόσπαση της προσοχής του οδηγού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE