ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η… αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Μετρούν ώρες στην Ομόνοια για τη νέα εποχή…

Η… αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Μετρούν ώρες στην Ομόνοια για τη νέα εποχή…

Λίγες ώρες απομένουν στην Ομόνοια για την κρίσιμη καταστατική Συνέλευση…

Όλα τα μέλη των «πρασίνων» μετρούν πλέον αντίστροφα καθώς την Τρίτη (29/5) θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον του Λευκωσιάτικου συλλόγου σε μια καταστατική συνέλευση που μοιάζει σαν συνέχεια της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.

Στις 2 Μαϊου τα μέλη της Ομόνοιας έδωσαν ρητή εντολή στον Λώρη Κυριάκου (πρόεδρος) και ολόκληρο τον συνδυασμό του για να αναλάβει τα Διοικητικά των «πρασίνων» και με αυτό έστειλαν μήνυμα για να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα ο επενδυτής Σταύρος Παπασταύρου.

Η Διοίκηση των «πρασίνων» για να είναι καλυμμένη από νομικής και θεσμικής πλευράς, το βράδυ της Τρίτης (29/5) θα δώσει ξανά λόγο στα μέλη του συλλόγου για να αποφασίσουν για το μέλλον του σωματείου.

Από τις 2 Μαϊου όταν και εκλέγηκε ο  Λώρης Κυριάκου στην Προεδρία του συλλόγου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες διεργασίες και συζητήσεις με τον επενδυτή Σταύρο Παπασταύρου για το πώς θα προχωρήσει η συμφωνία με τα νέα στοιχεία και με τα νέα δεδομένα να θεωρούνται ως αρκετά βελτιωμένα.

Λίγες ώρες πριν την καταστατική συνέλευση φαίνεται ότι όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και ο Σταύρος Παπασταύρου θα είναι ο άνθρωπος που θα επενδύσει ένα σημαντικό ποσό στους «πράσινους».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Τετάρτη (30/5) θα ξημερώσει μια νέα μέρα και η Ομόνοια θα εισέλθει και επίσημα στη νέα εποχή. Στόχος όλων φυσικά είναι να αποφευχθούν τα λάθη των προηγούμενων ετών και οι ριζικές αλλαγές που θα γίνουν σε όλα τα μέτωπα και σε όλους τους τομείς να βάλουν ξανά το «τριφύλλι» σε τροχιά ανάκαμψης και σε πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η υπομονή, η στήριξη αλλά και η προσπάθεια θα είναι κυρίως τα τρία συστατικά τα οποία θα χρειαστούν για να παρθούν οι σωστές αποφάσεις οι οποίες θα φέρουν τα σωστά αποτελέσματα και τις αλλαγές στο οικοδόμημα των «πρασίνων» στη νέα εποχή.

Προγραμματισμός

Όλες αυτές τις μέρες ο προγραμματισμός για τη νέα περίοδο έμεινε σε στάσιμα νερά, όμως είναι απόλυτα σίγουρο ότι από την Τετάρτη (30/5) και έπειτα θα αρχίσει ο καταιγισμός ειδήσεων για το «τριφύλλι».

Στόχος είναι να κλείσουν οι εκκρεμότητες, Τεχνικός Διευθυντής και προπονητής και ακολούθως στην Ομόνοια να μπουν σε πιο βαθιά νερά για ενίσχυση της ομάδας με ποδοσφαιριστές.

Είναι απόλυτα βέβαιο ότι στην Ομόνοια θα υπάρξουν σημαντικές προσθαφαιρέσεις σε όλες τις γραμμές καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ την περσινή αγωνιστική περίοδο δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και ίσως δουν την πόρτα εξόδου από το «Ηλίας Πούλλος».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top