Σε άλλες εποχές… εύκολα θα έκαναν το έμβασμα

Σε άλλες εποχές… εύκολα θα έκαναν το έμβασμα

H Όρενμπουργκ φέρεται να ζήτησε 300 χιλιάδες ευρώ, για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του Ντουρίς στην Ανόρθωση. 

Δεν μιλάμε για τρελό ποσό, αλλά για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της Ανόρθωσης, προφανώς δεν αποτελεί απλό ζήτημα για τη διοίκηση Παντελή. 

Σε κάποιες άλλες εποχές, θα το έδιδαν… εύκολα το συγκεκριμένο ποσό. Εννοούμε τις εποχές των παχέων αγελάδων. 

Είναι σίγουρη λύση για το σκοράρισμα ο Σλοβάκος, ούτε ηλικιακά είναι μεγάλος – κλείνει 30 χρόνων σε τρεις μέρες (γεννήθηκε 1η Ιουνίου του 1988).

Έχει ενδιαφέρον αν θα… παζαρέψει κι άλλο τους Ρώσους η διοίκηση ή θα ψάξει να βρει το χρήμα για να τους κάνει έμβασμα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE