ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ψήνεται» επιστροφή-έκπληξη στην ομάδα του λιμανιού!

«Ψήνεται» επιστροφή-έκπληξη στην ομάδα του λιμανιού!

Πολλές και μεγάλες θα είναι οι αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού και γι’ αυτό στο Λιμάνι ψάχνονται σε όλες τις αγορές σχετικά με παίκτες που μπορεί να τους ενδιαφέρον.

Πριν κοιτάξουν βέβαια παραέξω, οφείλουν να τσεκάρουν και τα δικά τους παιδιά, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πάρα πολλούς δανεικούς ή παίκτες που εφόσον το θέλουν, έχουν δυνατότητα εύκολα να τους κάνουν δικούς τους.

Στη σχετική λίστα ανήκει και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος μπορεί να πήγε ως ελεύθερος στη Νότιγχαμ και με τριετές συμβόλαιο, ωστόσο έχοντας χάσει τη θέση του και λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο συλλόγων, σίγουρα θα μπορούσε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, εάν τον ήθελαν.

Για την ώρα, παρότι το όνομά του έπεσε στο τραπέζι, δε φαίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν κάτι καλύτερο για τα χαφ, ενώ και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τις δικές του επιλογές στην ατζέντα του.

Πάντως, ο Μπουχαλάκης παρότι ξεκίνησε πολύ καλά στη Νότιγχαμ, το τελευταίο διάστημα έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, αφού ο νέος τεχνικός της Φόρεστ, Αΐτορ Καράνκα, δεν του έδειξε αντίστοιχη εμπιστοσύνη, όπως συνέβη με τον Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις 8 Ιανουαρίου όταν και ανέλαβε ο Ισπανός, ο Μπουχαλάκης ήταν συνήθως εκτός αποστολής στο πρωτάθλημα, παίζοντας μονάχα σε 2 ματς και άλλα 4 στο Κύπελλο. Μέχρι εκείνο το σημείο, στο πρώτο μισό της σεζόν μετρούσε 19 συμμετοχές.

Υπενθυμίζεται ότι στα τρία χρόνια του στον Ολυμπιακό, τις σεζόν 2014-15, 2015-16, 2016-17, ο Μπουχαλάκης έφτασε τις 39 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top