ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Electroline… σουτάρει τις τιμές των τηλεοράσεων και σκοράρει στις προσφορές

Η Electroline… σουτάρει τις τιμές των τηλεοράσεων και σκοράρει στις προσφορές

Είσαι έτοιμος για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου;

Η ELECTROLINE έχει γεμίσει τα ράφια της με κορυφαία μοντέλα τηλεοράσεων, τις οποίες μπορείς να αγοράσεις σε απίστευτα χαμηλές τιμές, για να απολαύσεις την αγαπημένη σου ομάδα στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Απόλαυσε όλους τους αγώνες σε κορυφαία ανάλυση, από την άνεση του καναπέ σου, μαζί με τους φίλους σου. Έλα, απλώς, στην ELECTROLINE, βρες την επώνυμη μάρκα τηλεοράσεων που ταιριάζει στις απαιτήσεις σου και αγόρασέ τη σε τιμή που… βρίσκει δίχτυα!

Στην ELECTROLINE θα βρεις τεράστια ποικιλία αποκλειστικών μοντέλων τηλεοράσεων, από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη σε ίντσες, όλες άμεσα διαθέσιμες σε… σουταρισμένες τιμές.

Τι περιμένεις; Η καλύτερη στιγμή να αγοράσεις την τηλεόραση που ονειρεύτηκες είναι τώρα, στο BIG PRICES SHOOTDOWN της ELECTROLINE! Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ..

Με την αγορά οποιασδήποτε τηλεόρασης η Electroline προσφέρει 5 πλάσιους πόντους στους κατόχους της Electroline Loyalty κάρτας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις προσφορές της ELECTROLINE, αλλά και για τις online αγορές σας, ένα κλικ στο www.electroline.com.cy είναι αρκετό. Εναλλακτικά, επισκεφτείτε τη σελίδα της Electroline στο Facebook και τα καταστήματά της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top