ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Game 2… μεγάλης σημασίας στο ΣΕΦ!

Game 2… μεγάλης σημασίας στο ΣΕΦ!

Δεύτερος τελικός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (19:00, Cosmotesport4 ), με τον Ολυμπιακό να κυνηγά το 2-0 και τον Παναθηναϊκό Superfoods την ισοφάριση και το break!

Η σειρά των τελικών της Stoiximan.gr Basket League βρίσκεται πλέον σε μία πολύ κρίσιμη καμπή, με το δεύτερο ματς του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (19:00, Cosmotesport4) να έχει τεράστια σημασία για την συνέχεια αλλά και την τελική έκβαση των αγώνων που κρίνουν τον τίτλο.

Μετά την μεγάλη νίκη και το break στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εδραιώσει το προβάδισμά του και να βρεθεί μία ανάσα από τον τίτλο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει τα πάντα για το διπλό που θα φέρει την σειρά στα ίσια.

Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον Τσάβι Πασκουάλ να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει εκτός πλάνων εδώ και αρκετό καιρό τους Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «αιώνιοι» εξέδωσαν ανακοινώσεις λίγο πριν το κρίσιμο ματς, με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης να αναφέρουν πως θα αποχωρήσουν από το ΣΕΦ σε περίπτωση που υπάρξει παράβαση των κανονισμών και τον Ολυμπιακό να προτρέπει τους φιλάθλους του να μην ασχοληθούν με προκλήσεις.

Διαιτητές της Game 2 θα είναι οι Αναστόπουλος Π., Μάνος και Ανδρικόπουλος.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top