Οδηγός «κίνδυνος-θάνατος» στους δρόμους της Κύπρου – «Να μεν σου τύχει να είσαι πίσω του με την μοτόρα» - VIDEO
07.06.2018 - 18:55
Χώματα και σκόνη γέμισε τους δρόμους από όπου περνούσε, φορτηγό όχημα.
Του Μιχάλη Μενελάου
Το εν λόγω όχημα, όπως φαίνεται και στο βίντεο, μεταφέρει τόνους από χώμα.
Χώμα το οποίο χύνεται στην άσφαλτο σε κάθε κύρτωμα οδοστρώματος που περνά από πάνω του.
Όπως φαίνεται και στο πιο κάτω βίντεο, η «διαρροή» χωμάτων γίνεται από το κάτω μέρος της πόρτας του φορτηγού και όχι από το πάνω μέρος, το οποίο είναι χωρίς προστατευτικό κάλυμμα, κάτι που είθισται όταν ένα φορτηγό μεταφέρει χώματα ή άλλα υλικά τα οποία πιθανών να φύγουν από την καρότσα του φορτηγού με τον αέρα.
Ο οδηγός που βρισκόταν πίσω του, βιντεοσκόπησε το όλο περιστατικό, το οποίο και ανήρτησε σε γνωστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ανάρτηση η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και σχολίων.
Πολλοί ήταν οι χρήστες οι οποίοι ήταν δυσαρεστημένοι με την «διαρροή» χωμάτων στο οδόστρωμα, κάτι που έθετε σε κίνδυνο άλλους οδηγούς, κυρίως μοτοσικλετιστών.
Πέραν τούτου όμως, πολλοί ήταν και εκείνοι που έκριναν τη στάση του οδηγού που ακολουθούσε το φορτηγό, ο οποίος χρησιμοποίησε το κινητό του τηλέφωνο για να βιντεοσκοπήσει το εν λόγω θέαμα.
Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες, ενώ 21χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Διονύσου στη Λεμεσό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος.