LIFESTYLE

Βαφτίστηκε η αγαπημένη του Κύπριου επιχειρηματία - VIDEO

Βαφτίστηκε η αγαπημένη του Κύπριου επιχειρηματία - VIDEO

Ο Κύπριος επιχειρηματίας συνέβαλε στην απόφαση της αγαπημένης του να βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη, για να μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους... Άσχετο αν μετά χώρισαν...

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια γερμανικής και λιβανέζικης καταγωγής, Josephine Wendel, αποκάλυψε σε τηλεοπτική συνέντευξη της πως πριν έξι μήνες βαπτίστηκε Χριστιανή Ορθόδοξη.

Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε στην κάμερα του Happy Day πως μέχρι σήμερα ήταν αβάπτιστη γιατί οι γονείς της ήθελαν να επιλέξει όταν ενηλικιωθεί τη θρησκεία που θα ακολουθήσει. 

Στην απόφασή της έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο Κύπριος επιχειρηματίας - εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ. Όπως είπε η τραγουδίστρια ήθελε πολύκι ο Βασίλης Μιχαήλ να βαφτιστεί, γιατί αν έκαναν το επόμενο βήμα, έπρεπε να ήταν βαφτισμένη. 



Όπως είπε η Josephine: «Βαπτίστηκα πριν έξι μήνες και δεν το ήξερε κανένας. Ήμουν αβάπτιστη. Οι γονείς μου ήθελαν να επιλέξω εγώ τη θρησκεία μου. Ένιωσα έτοιμη και με βάπτισε η γιαγιά μου. Ήταν πάρα πολύ ωραία εμπειρία. Ένιωσα καινούριος άνθρωπος...» και υπογράμμισέ πως και ο σύντροφός της, Κύπριος επιχειρηματίας Βασίλης Μιχαήλ, έδωσε το... παρών στην τελετή. «Ήταν ο Βασίλης, η μητέρα του, η μητέρα μου και η γιαγιά μου... Το ήθελε κι ο Βασίλης πολύ να βαφτιστώ, γιατί αν κάναμε το επόμενο βήμα, πρέπει να είσαι βαφτισμένος»!

https://www.youtube.com/watch?v=cgih7W3Ykm0

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top