ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάχη Ιβήρων: Ποντάρετε Megabet Plus για το Πορτογαλία-Ισπανία

Μάχη Ιβήρων: Ποντάρετε Megabet Plus για το Πορτογαλία-Ισπανία

Το Μουντιάλ συνεχίζεται σήμερα με τρεις αγώνες: Αίγυπτος-Ουρουγουάη (15:00), Μαρόκο-Ιράν (18:00) και το μεγάλο ντέρμπι Πορτογαλία-Ισπανία (21:00).

Η Megabet Plus προσφέρει τόσο στην ιστοσελίδα της, όσο και στα πρακτορεία, τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για την μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

Αίγυπτος-Ουρουγουάη
Η Αίγυπτος μπορεί να έχει διαθέσιμο τον Σαλάχ, όμως δεν είναι ακόμη στο μάξιμουμ, επομένως δεν θα έχει την ίδια δυναμική. Η Ουρουγουάη θεωρείται το αφεντικό του ομίλου, διαθέτει πιο ποιοτική ομάδα και λογικά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Η επιλογή για νίκη της Ουρουγουάης στην Megabet Plus έχει απόδοση 1.50, ενώ για τη νίκη της Αιγύπτου είναι 7.19. Η απόδοση της ισοπαλίας είναι 3.87. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 2.09, ενώ για το under είναι 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.28.

Μαρόκο-Ιράν
Οι δύο ομάδες είναι τα αουτσάιντερ στον 2ο όμιλο, συνεπώς ο αγώνας είναι τεράστιας σημασίας καθώς όποιος κερδίσει θα έχει ελπίδες διάκρισης.

Το Μαρόκο διαθέτει περισσότερη ποιότητα σε όλες τις γραμμές, με την επιλογή του άσου στην Megabet Plus να προσφέρει απόδοση 2.20. Η επιλογή του διπλού για το Ιράν προσφέρει 3.77, ενώ η ισοπαλία έχει 2.89. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.53, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.33. Η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.29.

Πορτογαλία-Ισπανία
Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Ολιμπίνσκι, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο πως θα παρουσιαστεί η Ισπανία μετά από όλο αυτό το κλίμα έντασης και την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Πάντως διατηρεί τον πρώτο λόγο κόντρα στην αποτελεσματική και σκληροτράχηλη παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Ισπανία έχει προβάδισμα για νίκη καθώς ο άσος έχει απόδοση 2.08, ενώ το διπλό για νίκη της Πορτογαλίας είναι στο 3.89. Όσον αφορά το ισόπαλο αποτέλεσμα, η απόδοση είναι στο 3.11. Για τις αποδόσεις των τερμάτων, η επιλογή του over είναι 2.26, ενώ για το under είναι 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 2.01.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100 % μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα μας και θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Να ενημερώσουμε τους πελάτες μας, πως η ιστοσελίδα της Megabet Plus παρέχει την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top