Έδιωξαν τον Μπαρμπαρούση από τη Χρυσή Αυγή

Έδιωξαν τον Μπαρμπαρούση από τη Χρυσή Αυγή

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής τέθηκε ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης με επιστολή του γραμματέα του κόμματος, Νίκου Μιχαλολιάκου, προς τον πρόεδρο της Βουλής.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, λόγω της δηλώσεως του βουλευτού Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, δηλώσεως η οποία βρίσκεται εκτός γραμμής της ΧΑ, αποφάσισα, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου της ΚΟ του κόμματος το εξής: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τίθεται εκτός ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή» ανεφέρει ο κ. Μιχαλολιάκος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Χρυσή Αυγή: Ζήτησε πραξικόπημα, να συλλάβει ο στρατός Παυλόπουλο και Τσίπρα

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

ΠτΔ - Ερχιουρμάν: Σε θετικό κλίμα η συνάντηση των δύο ηγετών - Τι συμφώνησαν

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8 Μαΐου 2026, στη Λευκωσία η συνάντηση του Ελληνοκύπριου και του Τουρκοκύπριου  ηγέτη στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Khassim Diagne, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE