ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Τελική προσφορά με αύξηση κεφαλαίου ανακοίνωσε η Ελληνική

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Τελική προσφορά με αύξηση κεφαλαίου ανακοίνωσε η Ελληνική

Με νέα ανακοίνωση ξεκαθάρισε το τοπίο αναφορικά στη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα, η Ελληνική.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία υπέβαλε, όπως ανακοίνωσε και η ΣΚΤ νωρίτερα, «τελική προσφορά για την απόκτηση μέρους των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της ΣΚΤ».

Μάλιστα, η ανακοίνωση σημειώνει πως η προσφορά υπόκειται σε αύξηση κεφαλαίου της Εταιρείας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ (η «Εταιρεία») στις (i) 13 Απριλίου 2018 για τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών, η οποία διεξάγεται από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ (η «ΣΚΤ») και (ii) 14 Μαΐου 2018 ότι υπέβαλε προσφορά, η Εταιρεία ανακοινώνει ότι σήμερα υπέβαλε τελική προσφορά για την απόκτηση μέρους των περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων της ΣΚΤ. Η προσφορά υπόκειται, μεταξύ άλλων, σε αύξηση κεφαλαίου της Εταιρείας.

Η Εταιρεία, στο βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία και κανονισμούς, θα κρατά ενήμερο το επενδυτικό κοινό για τυχόν εξελίξεις σε σχέση με το εν λόγω θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE