ΚΟΣΜΟΣ

Απατημένη σύζυγος έγδυσε την ερωμένη του άντρα της και την περιέλουσε με τσίλι

Απατημένη σύζυγος έγδυσε την ερωμένη του άντρα της και την περιέλουσε με τσίλι

 Η εκδίκηση μίας προδομένης γυναίκας έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων περαστικών. Σκληρές εικόνες

Mία απατημένη Βιετναμέζα αποφάσισε να εκδικηθεί με έναν αρκετά βάρβαρο τρόπο την ερωμένη του άντρα της, όταν έμαθε ότι ο τελευταίος διατηρούσε για καιρό εξωσυζυγική σχέση με την νεαρή κοπέλα.

Η εξαγριωμένη σύζυγος εισέβαλε στο δωμάτιο που βρίσκονταν οι δύο εραστές κι αφού τα «έψαλε» στον άντρα της για την παράνομη σχέση του, στη συνέχεια στράφηκε προς την νεαρή ερωμένη του, πάνω στην οποία έβγαλε -κυριολεκτικά- όλα τα απωθημένα της.

Αφού την έβγαλε στο οδόστρωμα μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών και κατοίκων γειτονιάς του Ανόι, της έσκισε τα ρούχα, την χτύπησε άσχημα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να την περιλούζει με σκόνη τσίλι και καυτερή σάλτσα.

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου μεταφέρθηκε η δράστης, ενώ η νεαρή ερωμένη αναρρώνει από τα τραύματά της σε τοπικό νοσοκομείο.

 

Από Gazzeta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top