Τα… μάτια στραμμένα στην Ρωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα… μάτια στραμμένα στην Ρωσία – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς αμφότεροι είναι «κολλημένοι» μπροστά από την τηλεόραση τους…

Οι δύο Κροάτες της Ανόρθωσης ήταν αναμενόμενο και απόλυτα φυσιολογικό ότι δεν θα έχαναν το παιχνίδι της Εθνικής Κροατίας, με την ευχή και των δύο το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα να ξεκινήσει με το δεξί στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Πάντως τόσο Πράνιτς, όσο και ο Σίντελνφελντ σίγουρα θα βλέπουν με ικανοποίηση την προσπάθεια της  Εθνικής Κροατίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, αφού πέραν από το γεγονός ότι προηγείται της Νιγηρίας του πρώην συμπαίκτη τους, τον Σιβού (παίζει βασικός), παίζει και ωραίο ποδόσφαιρο έχοντας τον πρώτο λόγο στο ματς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.