Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz –Tέλος μετά από τέσσερα χρόνια

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική  showbiz –Tέλος μετά από τέσσερα χρόνια

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμογελαστά ζευγάρια της Ελληνικής σόουμπιζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης όμως, το γυαλί φαίνεται ότι έχει “ραγίσει” οριστικά πια.

Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τη Realnews, οι δύο ηθοποιοί,  μόλις λίγες ημέρες πριν, χώρισαν και όπως φαίνεται οριστικά, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος μιλούσε για ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια του χώρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός τρέχει εδώ και καιρό από την μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον έχει πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο επιμένει ο κύκλος τους.

Αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία της σχέσης τους και το έκαναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE