Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική showbiz –Tέλος μετά από τέσσερα χρόνια

Χωρισμός «βόμβα» στην ελληνική  showbiz –Tέλος μετά από τέσσερα χρόνια

Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και χαμογελαστά ζευγάρια της Ελληνικής σόουμπιζ, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης όμως, το γυαλί φαίνεται ότι έχει “ραγίσει” οριστικά πια.

Ο Άλκης Κούρκουλος και η Ευγενία Δημητροπούλου δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με τη Realnews, οι δύο ηθοποιοί,  μόλις λίγες ημέρες πριν, χώρισαν και όπως φαίνεται οριστικά, παρά το γεγονός ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος μιλούσε για ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια του χώρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γεγονός πως η όμορφη ηθοποιός τρέχει εδώ και καιρό από την μία παράσταση στην άλλη, χωρίς να έχει ελεύθερο χρόνο για εκείνον, τον έχει πειράξει. Το σίγουρο είναι πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο επιμένει ο κύκλος τους.

Αποφάσισαν να ρίξουν την αυλαία της σχέσης τους και το έκαναν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE