Δεν πάει για «διάβασμα» ο Περικλής… Γιατί μένει Αυστρία…

Δεν πάει για «διάβασμα» ο Περικλής… Γιατί μένει Αυστρία…

Αναβλήθηκε το σημερινό προγραμματισμένο παιχνίδι πρωταθλήματος της Στουμπράς με την Άτλαντας. Έτσι ο Περικλής Παπαπαναγής, δεν θα ταξιδέψει στο Κάουνας. 

Η αντίπαλος της ομάδας του Μπαρέτο, η Άτλαντας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα αδυνατεί να κατεβάσει ομάδα στο γήπεδο. 

Το ίδιο ισχύει και για το επόμενο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων για το κύπελλο σε 4 μέρες. 

Πλέον το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα, θα έχει την ευκαιρία για ακτινογράφηση της Στουμπράς στις 5 Ιουλίου στο παιχνίδι με την Παλάνκα.  

Σήμερα η ομάδα της Λεμεσού, θα δώσει το δεύτερο φιλικό στην Αυστρία, θα αντιμετωπίσει την Κροατική Ίντερ Ζάμπρεσιτς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Οι Βρετανικές Βάσεις δεν είναι πια ταμπού: Το μήνυμα του Νίκου Χριστοδουλίδη από τις Βρυξέλλες και η αρχή ενός δύσκολου διαλόγου

Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας στις Βρυξέλλες δεν ήταν μια τυπική διπλωματική τοποθέτηση. Ήταν μια κίνηση με σαφή πολιτικό βάρος, υψηλό συμβολισμό και, κυρίως, στρατηγική στόχευση. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο επανέρχεται με ένταση στο προσκήνιο, όχι ως ιστορική εκκρεμότητα, αλλά ως ζωντανό πολιτικό και κυριαρχικό ζήτημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE