ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Fashion Show σε τροχοκάθισμα και με παιδιά με αυτισμό για τον 18χρονο Χαράλαμπο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΑΦΟΥ: Fashion Show σε τροχοκάθισμα και με παιδιά με αυτισμό για τον 18χρονο Χαράλαμπο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συγκινητική πράξη ανθρωπιάς από δυο αδελφές στη Λεμεσό για τον 18χρονο Χαράλαμπο Λεαντζή που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Του Μιχάλη Μενελάου

Φιλανθρωπική εκδήλωση για τη στήριξη και αποκατάσταση του 18χρονου Χαράλαμπου Λεαντζή, που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Πάφο στις 27 Μαρτίου 2018 και έκτοτε νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διοργανώνουν δυο αδελφές από τη Λεμεσό.

Όλα τα έσοδα του φιλανθρωπικού Fashion Show που πραγματοποιείται στις 18:00 το απόγευμα την Κυριακή 08/07 στο Άνοδος Live στη Λεμεσό, θα δοθούν στην οικογένεια του Χαράλαμπου για την αποκατάστασή του, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίνει αναγκαία τη μετάβαση του νεαρού σε νοσοκομείο του εξωτερικού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Δραματική έκκληση για 18χρονο μαθητή που δίνει μάχη στο Γ.Ν Λευκωσίας - 'Δεν χαλούσε χατήρι σε κανέναν' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline, η εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, Έλενα Ευριπίδου, στο Fashion Show, θα συμμετάσχουν και τρία παιδιά με αυτισμό ηλικίας 24, 18 και 4 ετών, όπως και μια κοπέλα με τροχοκάθισμα.

Άτομα τα οποία θα συνοδεύονται από την ίδια στην πασαρέλα.

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι αδελφές Έλενα Ευριπίδου και Ξάνθη Αθανασίου, οι οποίες είναι εθελόντριες για πέραν των 17 χρόνων.

Εισιτήρια για τη φιλανθρωπική εκδήλωση προπωλούνται στην τιμή των €8.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΟΧΑΙΟ-ΠΑΦΟΣ: Φιλανθρωπική εκδήλωση για τον 18χρονο Χαράλαμπο από δυο αδελφές - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE