Επ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ακριβά θα πληρώσουν το…χρωματισμένο έξι οδηγοί- Πιάστηκαν στη «φάκα»

Επ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Ακριβά θα πληρώσουν το…χρωματισμένο έξι οδηγοί- Πιάστηκαν στη «φάκα»

Με εξώδικο συμβιβασμό και την καταβολή συνολικού ποσού 5000 ευρώ διευθετήθηκαν οι υποθέσεις έξι οδηγών οι οποίοι παρανόμως χρησιμοποιούσαν αφορολόγητο χρωματισμένο πετρέλαιο για τα οχήματά τους και εντοπίστηκαν την Τρίτη 26/6  από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

 
Ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων αναφέρει ότι λειτουργοί του σε συνεργασία με τον Ουλαμό Πρόληψης Εγκλημάτων Αμμοχώστου και τον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας πραγματοποίησαν έλεγχο σε διερχόμενα οχήματα στην Επαρχία Αμμοχώστου για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου χρωματισμένου πετρελαίου.
 
Ελέχθηκαν συνολικά 30 πετρελαιοκίνητα οχήματα και διαπιστώθηκε ότι έξι από αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα αγροτικό και βιομηχανικό πετρέλαιο. Τα εν λόγω οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.
 
Μετά από αιτήματα και των έξι εμπλεκομένων, ο Διευθυντής του Τμήματος Τελωνείων αποδέχτηκε τον εξώδικο συμβιβασμό των διαπραχθέντων τελωνειακών αδικημάτων, με την καταβολή των αποφευχθέντων φόρων κατανάλωσης και Φ.Π.Α., πλέον της χρηματικής επιβάρυνσης, του συμβιβαστικού ποσού και του ποσού απόδοσης. 
 
Εισπράχθηκε συνολικά το ποσό των €5.000 και τα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE