Ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση του Άλεφ!

Ξανά στο προσκήνιο η περίπτωση του Άλεφ!

Η Ένωση «ψάχνει» εκ νέου την περίπτωση του Βραζιλιάνου χαφ που ανήκει στην Μπράγκα και πέρσι αγωνιζόταν ως δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 23 ετών μέσος είχε… εμφανιστεί στο προσκήνιο στα μέσα Μαϊου, όταν από την Κύπρο αποκαλύφθηκε πως η ΑΕΚ έψαχνε την υπόθεσή του και τις προθέσεις της Μπράγκα σχετικά με το μέλλον του.

Τώρα οι πληροφορίες εμφανίζουν την Ένωση να έχει… ανοίξει εκ νέου τον φάκελο Άλεφ, εξετάζοντας την περίπτωσή του.

Άλλωστε, ανεξάρτητα από το θέμα Κονέ, πρόθεση των Κιτρινόμαυρων είναι να γίνει κίνηση και για την ενίσχυση της ομάδας στα χαφ.

Πάντως, η λύση του Βραζιλιάνου άσου της Μπράγκα (έχει συμβόλαιο έως το 2020) δεν είναι η μόνη που απασχολεί την ΑΕΚ για τη μεσαία γραμμή.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE