ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Σοβαρή η κατάσταση 47χρονης αλλοδαπής που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι.

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου 47χρονη αλλοδαπή, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 14.30 του Σαββάτου (30/6) το μεσημέρι αυτοκίνητο που οδηγούσε 74χρονη Ελληνοκύπρια στη Λεωφόρο Πρωταρά, κατευθυνόμενη προς το Παραλίμνι, σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου υπάρχει διάβαση πεζών, φαίνεται να κτύπησε και να παρέσυρε τη γυναίκα, η οποία διασταύρωνε το δρόμο από αριστερά προς τα δεξιά σύμφωνα με την πορεία του αυτοκινήτου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE