Υπό κράτηση ο Κύπριος για απόπειρα φόνου στην Ελβετία

Υπό κράτηση ο Κύπριος για απόπειρα φόνου στην Ελβετία

Υπό κράτηση 34χρονος για υποθέσεις απόπειρας φόνου και άλλα αδικήματα που έγιναν το 2009 στην Ελβετία.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διέταξε σήμερα την κράτηση 34χρονου Κύπριου, ο οποίος είναι ύποπτος για απόπειρα φόνου και για πράξεις που σκοπεύουν σε βαριά σωματική βλάβη, αδικήματα που σημειώθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου 2009 στην Ελβετία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 34χρονος Κύπριος ο οποίος μεγάλωσε στην Ελβετία, μετέβη το πρωί της Τρίτης (3/7) στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με σκοπό να αναχωρήσει για ευρωπαϊκή χώρα.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Ελβετία για το αδίκημα της απόπειρας φόνου και για πράξεις που σκοπεύουν σε βαριά σωματική βλάβη, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 15/2/2009 στη συγκεκριμένη χώρα.

Ο 34χρονος συνελήφθη βάσει προσωρινού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ την Τετάρτη (4/7) παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο διέταξε την κράτηση του στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τις 2 Αυγούστου 2018 οπόταν θα αρχίσει η διαδικασία έκδοσης του.

Την υπόθεση εξετάζει το ΤΑΕ Λάρνακας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE