ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα βόμβα στον ΠΑΟ μετά του Παϊρόζ – Φοβερή φήμη για κίνηση – ΣΟΚ από Γιαννακόπουλο

Νέα βόμβα στον ΠΑΟ μετά του Παϊρόζ – Φοβερή φήμη για κίνηση – ΣΟΚ από Γιαννακόπουλο

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό δείχνουν να περιπλέκονται, αφού με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, το deal για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ μόνο σίγουρο δεν φαντάζει, όπως σας αποκάλυψε το sportdog.gr με σχετικό ρεπορτάζ.

Το «πάγωμα» των συζητήσεων έφερε νέα δεδομένα, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε να καλύψει ο ίδιος την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου (ύψους 20 εκατ. ευρώ) στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ, που έχει οριστεί για την Παρασκευή.

Πλέον τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό είναι ρευστά, αφού ο χρόνος πιέζει το Τριφύλλι, το οποίο δεν έχει την πολυτέλεια να τελεί υπό καθεστώς αβεβαιότητας για πολύ ακόμα. Άλλωστε, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν προτίθεται να επενδύσει στον σύλλογο προτού ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είχε πάρει τα μέτρα του για ενδεχόμενο κόλλημα των συζητήσεων και από τη στιγμή που το deal δεν είχε οριστικοποιηθεί, το πλάνο της ομάδας για την επόμενη σεζόν παρέμεινε «μνημονιακό», με χαμηλό μπάτζετ και την πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα στον ρόλο του ανθρώπου που θα αναλάβει να χτίσει το ρόστερ με βάση τα σφιχτά οικονομικά δεδομένα και τους μεταγραφικούς περιορισμούς που θα επιβληθούν.

Κρίνει πολλά το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Τσίπρα

Με τις τωρινές εξελίξεις, πάντως, επικρατεί ένα «αλαλούμ» για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Μια προοπτική που θα μπορούσε να δώσει λύση στα θέματα του Τριφυλλιού είναι αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη έχει ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα την Παρασκευή προκειμένου να συζητηθούν οι όροι για το πρότζεκτ «Athens Alive», το οποίο τρέχει μαζί με τους εταίρους του.

Εάν προκύψουν καλά νέα από τη συνάντηση, πολλοί εκτιμούν ότι ο Γιαννακόπουλος ενδέχεται ακόμα και να καταθέσει νέα πρόταση για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου, ενώ συζητιέται και η πιθανότητα να λάβει μέρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προκηρυχθεί από την ΠΑΕ!

 

πηγή:sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top