Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αμμόχωστο - Σύλληψη πέντε προσώπων

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αμμόχωστο - Σύλληψη πέντε προσώπων

Πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης (5/7), στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Αστυνομίας, για πάταξη του φαινομένου πώλησης αερίου γέλιου (laughing gas).

Στην επιχείρηση συμμετείχαν μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων (ΟΠΕ) Αμμοχώστου και του ΟΠΕ Λάρνακας και κάλυψε τις περιοχές Αγίας Νάπας και Πρωταρά.

Κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκαν συνολικά πέντε πρόσωπα, ηλικίας 29, 50, 28, 23 και 17 ετών, να ασχολούνται με την πώληση αερίου γέλιου, τα οποία συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εντοπίστηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, συνολικά τέσσερις μεταλλικές φιάλες, 271 αχρησιμοποίητες και 22 χρησιμοποιημένες αμπούλες, 123 μπαλόνια και το χρηματικό ποσό των €406,70.

Οι συλληφθέντες και τα κατασχεθέντα υλικά μεταφέρθηκαν στους Αστυνομικούς Σταθμούς Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE