ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «Δάσκαλος» δίνει προβλέψεις για τα ματς του Σαββάτου! Ο… τυφώνας, το Χ-2 και τα πέναλτι

Ο «Δάσκαλος» δίνει προβλέψεις για τα ματς του Σαββάτου! Ο… τυφώνας, το Χ-2 και τα πέναλτι

Ώρα προημιτελικών…ο «Δάσκαλος» προβλέπει σκληρές μάχες!

Φτάσαμε αισίως στη φάση των 8 με δύο μεγάλες εκπλήξεις μέχρι στιγμής. Τον αποκλεισμό στους ομίλους της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γερμανίας και τον αποκλεισμό της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2010, της Ισπανίας, στη φάση των 16, κάτι το οποίο μας πλήγωσε τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά διότι πιστέψαμε ότι αυτή η Ισπανία μπορούσε να πάει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά. Τα ζευγάρια των προημιτελικών συμπληρώθηκαν όπως ακριβώς τα είχα προβλέψει στο προηγούμενο μου άρθρο και πάμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτός ο γύρος.

Παιχνίδια Σαββάτου:

Σουηδία-Αγγλία: Μαχητική η Σουηδία, παίζουν λες και έχουν ξαναπαίξει στο παρελθόν σε αυτό το Παγκόσμιο, χωρίς να κουράζονται και πλήρως προσαρμοσμένα στις συνθήκες του αγώνα. Φαίνεται να παίζει ρόλο και η γεωγραφική θέση της Σουηδίας στον ίδιο παράλληλο κύκλο με την Αγία Πετρούπολη αλλά και το γεγονός ότι 3 βασικοί παίκτες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Παρόλα αυτά τα συν, απέναντι βρίσκεται η καλύτερη Αγγλία των τελευταίων δεκαετιών, με έναν ταπεινό τυφώνα Κέην που εξελίσσεται στον πιο δεινό σκόρερ του Μουντιάλ…με μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις τελικές του προσπάθειες, βοηθούμενος και από το ύψος του. Αυτό όμως που με εκπλήσσει στη φετινή Αγγλία είναι ότι οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ακολουθούν πιστά το πλάνο του προπονηταρά Σάουθγκεητ που όπως φαίνεται είναι πολύ καλά μελετημένος ενώ σε κάθε στημένο, ιδιαίτερα στα κόρνερ εφαρμόζουν και ένα πλάνο, το οποίο μέχρι στιγμής αποδίδει. Εγκατέλειψαν πλήρως οτιδήποτε άναρχο στοιχείο στην ανάπτυξη τους και επιτέλους έχουν μετά από πολλά χρόνια έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα. Όλα τα πιο πάνω με κάνουν να της δώσω τον τίτλο του φαβορί στο σημερινό παιχνίδι από το 90λεπτο με τιμή 1,93 και βαδίζει πρόσω ολοταχώς προς τον τελικό. Και μην ξεχνάτε, ο τυφώνας Κέην θα σκοράρει και πάλι πρώτος με τιμή 3,60!

Ρωσία-Κροατία: Έκανε το χειρότερο της παιχνίδι η Κροατία με τη Δανία, δε θα το επαναλάβει…αλλά από την άλλη πολύ αλλοπρόσαλλη η Ρωσία, επιστράτευσε αντιποδόσφαιρο για να αποκλείσει την Ισπανία με σύνολο 2-3 αξιόλογες τελικές σε όλο το παιχνίδι! Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και τώρα…το πρώτο ημίχρονο θα τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα με απόδοση 2,20 και στο δεύτερο θα μιλήσει η κλάση των Κροατών και θα το κερδίσουν εύκολα ή δύσκολα, πληρώνοντας μας το ημίχρονο-τελικό Χ-2 στην τιμή 4,75. Για να προκριθεί η Ρωσία θα πρέπει να οδηγήσει και πάλι το παιχνίδι στα πέναλτι αλλά αυτή τη φορά η πρόκριση είναι δύσκολο να συμβεί διότι ο Σούμπασιτς απέδειξε ότι τα πέναλτι είναι η δουλειά του!

Παιχνίδια Παρασκευής:

Ουρουγουάη-Γαλλία: Το είχα επισημάνει για την Ουρουγουάη…ότι είναι σκληρό καρύδι και αμυντικά δουλεύει ρολόι, ενώ το καυτό δίδυμο μπροστά συνεργάζεται άψογα, αν και ο Σουάρεζ δουλεύει δύο εκκλησιές αφού επιτελεί και καθήκοντα ηθοποιού σε κάθε χτυπηματάκι που δέχεται από αντίπαλο. Πολύ καλά τα πήγαν οι Λα Σελέστε ως εδώ, έφτασαν στο ταβάνι τους και δυστυχώς η ποιότητα της Γαλλίας ξεπερνάει τις δυνατότητες της ομάδας του συμπαθέστατου Όσκαρ Ταμπάρες. Οι Γάλλοι κινούνται σε άλλο επίπεδο τόσο επιτελικά όσο και επιθετικά με περισσότερες επιλογές στο σκοράρισμα και προβλέπω ότι θα περάσουν στα ημιτελικά από το 90λεπτο. Νίκη λοιπόν για τη Γαλλία με τιμή 2,08 και για να την πληρωθώ ακριβά θα παίξω και ημίχρονο-τελικό Χ-2 με απόδοση 4,3 μόνο στο www.stoiximan.com.cy ενώ για σκορ προβλέπω θα κινηθεί μεταξύ 1-2 και 1-3.

Βραζιλία-Βέλγιο: Είδε και έπαθε το Βέλγιο μέχρι να αποκλείσει τους μέτριους Ιάπωνες, παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, ενώ στην επίθεση ο Αζάρ έμοιαζε μόνος. Αυτή τη φορά απέναντι τους θα βρίσκεται το μεγάλο φαβορί του τουρνουά που από παιχνίδι σε παιχνίδι δυναμώνει όλο και περισσότερο αλλά και με μελανό σημείο ότι δε σκοτώνει το παιχνίδι όταν χρειάζεται…δε έχει καθαρίσει δηλαδή τους εύκολους θεωρητικά αγώνες της και δεν είπαμε σε κανένα ματς της Βραζιλίας το κλισέ: «Έπλυνε τους τούτους με 3-0, 4-0». Παίζει δηλαδή πιο συντηρητικά η φετινή Βραζιλία, με άμυνα που σπάει κόκκαλα αλλά τόσο οι αντεπιθέσεις της όσο και οι οργανωμένες επιθέσεις στερούνται το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της σπιρτάδας που μας συνήθησαν οι «προηγούμενες Βραζιλίες». Όπως και να έχει το ματς αυτό δύσκολα θα ξεφύγει από την ισοπαλία με απόδοση 3,53, εγώ προσωπικά βλέπω την πρόκριση να κρίνεται στα πέναλτι (τιμή 5,80) προς όφελος των Βραζιλιάνων με τιμή 11 διότι τρέφω περισσότερη εμπιστοσύνη στον τερματοφύλακα Άλισον παρά στον Κουρτουά που έφαγε δύο γκολάκια από τα «κακόμοιρα» τα Ιαπωνεζάκια!

**Και μην ξεχνάτε, τα ζευγάρια ημιτελικών του «Δάσκαλου» είναι ήδη δοσμένα από το προηγούμενο άρθρο: Γαλλία-Βραζιλία και Αγγλία-Κροατία! Όσοι θέλετε να ποντάρετε από τώρα για το ζευγάρι τελικού ο «Δάσκαλος», με την εμπειρία και τις εμπνεύσεις του, προβλέπει ότι θα είναι: Βραζιλία-Αγγλία με τιμή 7,00.

***Θα τα πούμε από βδομάδας με το τελευταίο άρθρο του γκουρού των Μουντιάλ «Δάσκαλου».

Δείτε ΟΛΕΣ τις προβλέψεις του «Δάσκαλου»:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top