Έτρεχε η Πυροσβεστική στον Άγιο Αθανάσιο – Άφησε μαγειρικό σκεύος στην φωτιά

Έτρεχε η Πυροσβεστική στον Άγιο Αθανάσιο – Άφησε μαγειρικό σκεύος στην φωτιά

Σε κινητοποίηση τέθηκε γύρω στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου (07/07) η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από φωτιά που ξέσπασε σε οικία στην περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Από την φωτιά προσκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην οικία ενώ η πυρκαγιά κατασβήστηκε έγκαιρα από άντρες της Πυροσβεστικής.

Από τις επιτόπιες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η πυρκαγιά προκλήθηκε από υπερθέρμανση μαγειρικού σκεύους που ξεχάστηκε στην φωτιά.

Ευτυχώς εκείνη την στιγμή ο 46χρονος ένοικος απουσίαζε από το σπίτι. Να σημειώσουμε πως η οικία ανήκει σε άλλο πρόσωπο και δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Ανασχηματισμός: Οι αναπάντητες της Αννίτας, οι τριγμοί στο ΔΗΚΟ και το «όχι» στην υπουργοποίηση

Μάδημα της μαργαρίτας κατήντησε η συζήτηση περί ανασχηματισμού, τα επόμενα 24ωρα αναμένονται οι τελικές αποφάσεις. Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, αν και δίνει την ευκαιρία στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ζυγίσει αντιδράσεις, προκαλεί δυσφορία τόσο στα κόμματα όσο και στα πρόσωπα που εμπλέκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήδεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE