ΠΑΡΑ-THEMA

Μ. Τράγκολας: «Οι μνήμες από εκείνο το καταραμένο ομιχλώδες πρωινό αναβιώνουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μ. Τράγκολας: «Οι μνήμες από εκείνο το καταραμένο ομιχλώδες πρωινό αναβιώνουν» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το δημόσιο μήνυμα του Διευθυντή της Πυροσβεστικής, για το μαύρο πρωινό της 11ης Ιουλίου 2011…

Ο Μάρκος Τράγκολας, το βράδυ της Τρίτης (10/7), μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετήθηκε για την τραγωδία του Μαρί, που στοίχησε τη ζωή σε 13 άτομα.

«Ξημερώνει η 11η Ιουλίου. Πέρασαν 7 ολόκληρα χρόνια. Οι μνήμες από εκείνο το καταραμένο ομιχλώδες πρωινό αναβιώνουν. Πολλά τα συναισθήματα», ανάφερε αρχικά ο κ. Τράγκολας, και πρόσθεσε: «Συνεχώς διδασκόμαστε από τον άδικο χαμό σας. Η θυσία σας δρόμος αρετής και τιμής και για μας δρόμος κατευθυντήριος. Ποτέ ξανά»!

Το πρωί της Τετάρτης 11/7, στις 5 η ώρα πραγματοποιήθηκε πορεία από την ΕΜΑΚ πορευμένοι προς τον τόπο της θυσίας των 13 ατόμων, ανάφερε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής.

Μάλιστα, ο κ. Τράγκολας, ανέφερε πως φέτος, θα είναι η τελευταία φορά που θα καταθέσει δάφνινο στεφάνι στους ήρωες ως ένστολος, αλλά δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Για μένα η τελευταία μου πορεία ως ένστολος. Η τελευταία φορά που θα καταθέσω ως Διευθυντής το δάφνινο στεφάνι εκ μέρους του προσωπικού της Υπηρεσίας στο μνημείο σας στην Ναυτική Βάση , αλλά να ξέρετε ότι πάντα θα είσαστε στην μνήμη μου όσα χρόνια και αν περάσουν. ΑΘΑΝΑΤΟΙ»!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top