ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην Ομόνοια (Ανακοίνωση)

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ στην Ομόνοια (Ανακοίνωση)

Το Τμήμα Καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νικόλα Παπαδόπουλου, στη θέση του προπονητή.

Η ανακοίνωση:

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος εργάστηκε και την αγωνιστική περίοδο 2015-16 στη θέση του προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ως καλαθοσφαιριστής αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία των «πρασίνων» και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα.

«Ευχαριστώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου και ειδικότερα τον Πρόεδρο, Λώρη Κυριάκου και τον Επικεφαλής του Τμήματος, Στάθη Σταυρινού, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Διαπίστωσα μεγάλο ενδιαφέρον για αναδιοργάνωση του Τμήματος και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να αποδεχτώ την πρόταση. Ήθελα να είμαι μέρος αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας. Την πρώτη σεζόν θα επιχειρήσουμε να θέσουμε τις βάσεις για το μέλλον. Έχουμε ανάγκη ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό μας, διότι έτσι θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα», ανέφερε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE