Το μεσημέρι της Δευτέρας 16/7 η σύνοδος κορυφής Τραμπ-Πούτιν

Το μεσημέρι της Δευτέρας 16/7 η σύνοδος κορυφής Τραμπ-Πούτιν

Στις 13:15 το μεσημέρι της Δευτέρας 16/7 θα αρχίσουν στο Ελσίνκι της Φινλανδίας οι απευθείας συνομιλίες μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της συνόδου κορυφής, που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, θα διαρκέσουν τρεις ώρες, μαζί με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν οι δύο ηγέτες.

Η κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών θα ξεκινήσει στις 13:15. Θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου όπου θα αναφερθούν στα αποτελέσματα των συνομιλιών τους.

Για τις 16:30 είναι προγραμματισμένη η συνάντηση που θα έχει ο Πούτιν με τον πρόεδρο της Φινλανδίας Σαούλι Νιινίστο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE