ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το προσέχουν για Τολεμές

Το προσέχουν για Τολεμές

Είναι γεγονός πως σε αυτό το χρονικό διάστημα, ένα από τα θέματα που απασχολούν άπαντες στην ΑΕΚ είναι η κατάσταση του Φλοριάν Τολεμές.

Ειδικό ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο επιθετικός της Λαρνακιώτικης ομάδας, με πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σημείο όπου είχε παλιό τραυματισμό από παιχνίδι με τον Απόλλωνα, με τον Τολεμές να έχει την υπομονή και με δουλειά από το στάδιο αποθεραπείας και αποκατάστασης να προσέχει όλα όσα πρέπει μέχρις ότου ξεπεραστεί πλήρως το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Να μπορέσει, δηλαδή, ο Τολεμές να ξεπεράσει το συντομότερο, αλλά με προσοχή, πόνους και ενοχλήσεις και να φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης και να θέσει εαυτό στη διάθεση του Άντονι Ιραόλα.

Στην ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να το πιέσουν τόσο πολύ το πρόβλημα τραυματισμού Τολεμές, καθώς ένα ενδεχόμενο τέτοιο ρίσκο, ίσως έχει νέες συνέπειες στη συνέχεια με το που θα ξεκινήσει να είναι το πρόγραμμα αγωνιστικών υποχρεώσεων πιο βεβαρημένο για τη Λαρνακιώτικη ομάδα, πέρα των παιχνιδιών στην Ευρώπη και με αυτά του πρωταθλήματος από τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top