ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΗΠΑ: Πώς μια 23χρονη επιβίωσε για επτά ημέρες αφού έπεσε σε γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια γυναίκα στην Καλιφόρνια, καθώς όχι μόνο επέζησε από «βουτιά» σε γκρεμό με το όχημά της, αλλά άντεξε και μία εβδομάδα εκεί, μέχρι να την εντοπίσουν.

Περιπατητές εντόπισαν ζωντανή την Άντζελα Χερνάντεζ το βράδυ της Παρασκευής, αφού είδαν το διαλυμένο SUV της δίπλα στην θάλασσα, όπου κατέληξε μετά την πτώση σε γκρεμό περίπου 61 μέτρων. Η 23χρονη κατάφερε να μείνει ζωντανή, πίνοντας νερό από το ψυγείο του αυτοκινήτου της.

Όταν τη βρήκαν είχε τις αισθήσεις της και ήταν τραυματισμένη στον ώμο. Διασώστες κατάφεραν να την ανασύρουν από το σημείο και στη συνέχεια ελικόπτερο τη μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας ήταν σχετικά καλή και σταθερή αλλά σύμφωνα με την αστυνομία, φαινόταν να έχει πάθει διάσειση.

Η Χερνάντεζ είπε στις αρχές, ότι στις 6 Ιουλίου κι ενώ οδηγούσε, έκανε ελιγμό για να αποφύγει ένα ζώο που ήταν στον δρόμο, με συνέπεια να πέσει στον γκρεμό. «Συνήθως τους σκοτώνει η πτώση ή ο ωκεανός. Ηταν τυχερή που επέζησε και από τα δύο», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, αναφέρει με το Reuters.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE