ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα κέρδη από τη «βόμβα» Λαβόρδε – τι έκανε στην πρώτη του θητεία στην Κύπρο

Τα κέρδη από τη «βόμβα» Λαβόρδε – τι έκανε στην πρώτη του θητεία στην Κύπρο

Μετά από… επίπονες προσπάθειες, σε ένα «σίριαλ» που είχε πάρα πολλά επεισόδια, η διοίκηση της Ανόρθωσης κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Ρικάρντο Λαβόρδε, για την επιστροφή του στην ομάδα της Αμμοχώστου μετά από πέντε χρόνια.

Αναμφίβολα, η «Κυρία» μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει από το προδιαγραφόμενο deal με τον Κολομβιανό άσο, ο οποίος ήταν ο μεγάλος «πόθος» πολλών οπαδών της Ανόρθωσης, που ήθελαν να τον δουν ξανά με την κυανόλευκη φανέλα.

Ο Ρόνι Λέβι βλέπει με αυτή την κίνηση, το ρόστερ του να αποκτά ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. αυξάνοντας και τον ανταγωνισμό για μία θέση στην αρχική ενδεκάδα, ενώ ο πρόεδρος Ανδρέας Παντελή, έστειλε ξανά το μήνυμα, πως όποιον παίκτη θέλει να τον φέρει στην Ανόρθωση, θα κάνει τα πάντα για να πετύχει τον στόχο του, ακόμα κι όταν όλα μοιάζουν να έχουν πάρει αρνητική τροπή, κερδίζοντας για πολλοστή φορά τον σεβασμό του κόσμου της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η μεταγραφή του Λαβόρδε αναμένεται να αυξήσει και το ενδιαφέρον του κόσμου για τα εισιτήρια διαρκείας, αφού προκάλεσε μεγάλο ενθουσιασμό και αύξησε φυσικά και τις προσδοκίες για τη νέα σεζόν.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε τα στατιστικά του 30χρονου (16/02/1988) πλέον Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, στην πρώτη του θητεία στην ομάδα της Αμμοχώστου, την τριετία 2010-2013 (στον θεσμό του πρωταθλήματος):

Σεζόν 2010-2011: 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (οι 7 στην αρχική ενδεκάδα), δύο γκολ κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και ΕΝΠ, 4 κίτρινες, 491 λεπτά συμμετοχής.

Σεζόν 2011-2012: 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (οι 20 στην αρχική ενδεκάδα), 6 γκολ κόντρα σε Αναγέννηση (δις), Εθνικό, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακό και ΑΠΟΕΛ, 7 κίτρινες, 2 κόκκινες, 1647 λεπτά συμμετοχής.

Σεζόν 2012-2013: 25 συμμετοχές (οι 23 στην αρχική ενδεκάδα), 6 γκολ κόντρα σε Απόλλων, Ολυμπιακό, Πάφο, ΕΝΠ, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ, 9 κίτρινες, 1932 λεπτά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top