ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Καθαρίστρια σε δάσκαλο: «Καλύτερα να καθαρίζω τουαλέτες παρά με τους μαθητές σου»

ΚΥΠΡΟΣ: Καθαρίστρια σε δάσκαλο: «Καλύτερα να καθαρίζω τουαλέτες παρά με τους μαθητές σου»

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της δυσκολίας της δουλειάς του δάσκαλου, αναφέρει με ανάρτησή του πρώην εκπαιδευτικός, ως απάντηση στα όσα λέγονται τις τελευταίες μέρες για τους πρώτους.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρώην δάσκαλος, αναφέρει ένα χαρακτηριστικό βίωμά του για τις συνθήκες εργασίας των εκπαιδευτικών.

Ανάρτηση η οποία είναι μια «απάντηση» στα όσα λέγονται το τελευταίο διάστημα εναντίον των εκπαιδευτικών, με τον ντόρο που προκλήθηκε στον τομέα της Παιδείας στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, ο πολίτης, αναφέρει πως δεν θα προσπαθήσει να πείσει τους αντιλογούντες με επιστημονικά δεδομένα, αλλά με ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη στον ίδιο.

Όπως αναφέρει, ήταν το 1981, όταν δίδασκε στην Ε’ τάξη δημοτικού σχολείου. Μια μέρα, ο διευθυντής του σχολείου τον ειδοποιεί πως πρέπει να πάει άμεσα στο γραφείο του για ένα έκτακτο περιστατικό.

Έτσι, έβαλε γραπτή εργασία στους μαθητές και παρακάλεσε την καθαρίστρια, κυρία Κυριακού, να μείνει εντός της αίθουσας διδασκαλίας για να επιτηρεί τα παιδιά καθώς έκαναν την εργασία τους.

Σύμφωνα με την ανάρτησή του, έλειψε μόλις 15 λεπτά και όταν επέστρεψε βρήκε τη καθαρίστρια σε απόγνωση.

«Έλα πιάστους δάσκαλε να πάω να καθαρίσω τους αποπάτους. Εκατόν φορές με τα σκατά παρά με τούτους», αναφέρει πως του είπε η καθαρίστρια, φανερά απελπισμένη από τη συμπεριφορά των παιδιών.

«Εξαιρετικά αφιερωμένο στους Χαμπιαούρη, Σκαλία, Γενικό Ελεγκτή και Αρχιεπίσκοπο, που συγχίζουν την ώρα του δάσκαλου με την ώρα της Κυριακούς», καταλήγει η ανάρτηση του πρώην δάσκαλου.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top