ΠΑΡΑ-THEMA

Πολύ μεγάλη ζημιά για τον ΑΠΟΕΛ από τον αναπάντεχο αποκλεισμό

Πολύ μεγάλη ζημιά για τον ΑΠΟΕΛ από τον αναπάντεχο αποκλεισμό

Το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν συνεπές με το ραντεβού στην μεγαλύτερη διοργάνωση του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αυτή του Champions League, κερδίζοντας μεν με 1-0 την αδύναμη Σούντουβα, χωρίς να καταφέρει δε να ανατρέψει το 3-1 του πρώτου αγώνα.

Η Λιθουανική ομάδα που έστησε «λεωφορείο» στην άμυνα της, πανηγυρίζει μια ιστορική πρόκριση στον Β΄ γύρου του Champions League και ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επουλώσει τις «πληγές» του το συντομότερο.

Η ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ, θα συνεχίσει στο Europa League, ωστόσο η ζημία είναι πολύ μεγάλη. Από την μια η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών όπως αντιλαμβάνεστε υπέστη πλήγμα, ενώ τεράστιο είναι και το οικονομικό ζήτημα.

Συγκεκριμένα ο ΑΠΟΕΛ την περσινή χρονιά με την παρουσία του στους ομίλους του Champions League έβαλε στα ταμεία του ένα ποσό της τάξεως  των 30,2 εκ. ευρώ κάτι που φέτος δεν θα γίνει.

Αντιλαμβάνεστε πως ο αποκλεισμός φέρνει μαζί του και αυτούς του παράγοντες του οικονομικού και της ψυχολογίας, ωστόσο ο ΑΠΟΕΛ έχει μάθει και στα δύσκολα, οπότε αυτό που έχει απομείνει στους ποδοσφαιριστές είναι να σηκώσουν κεφάλι και την επόμενη βδομάδα να κερδίσουν την επόμενη αντίπαλο τους, σε μια προσπάθεια τουλάχιστον να «παλέψουν» την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top