LIFESTYLE

Απίστευτο το ποσό που μάζεψε ο Alpha Κύπρου για τους πληγέντες στην Ελλάδα

Απίστευτο το ποσό που μάζεψε ο Alpha Κύπρου για τους πληγέντες στην Ελλάδα

Σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ανέρχονται τα λεφτά που μάζεψε ο Alpha Κύπρου σε μόλις τρεις ώρες για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Αντρέα Βασιλείου, του Διευθυντή Παραγωγών του Alpha Κύπρου μάζεψαν €200.500 σε 3 ώρες.

Συγκεκριμένα ο στενός συνεργάτης του Λούη Πατσαλίδη έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: "€200.500 σε 3 ώρες!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του ALPHA, πολλοί από τους οποίους επέστεψαν οικειοθελώς από τις διακοπές τους για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που στήθηκε σε λίγες μόνο ώρες. Ήταν μια μαγική βραδιά ενότητας. Ευχαριστούμε επίσης από καρδιάς τους πολλούς συναδέλφους από άλλα κανάλια που έδωσαν το παρόν τους. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους όσους πρόσφεραν απλόχερα από το υστέρημα τους για την στήριξη των συνανθρώπων μας στην Ελλάδα. Η ανταπόκριση σας ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε μέχρι την Παρασκευή να στείλετε SMS με τις εισφορές σας. Ολόκληρο το ποσό θα κατατεθεί στον επίσημο λογαριασμό στήριξης των πληγέντων που δημιουργήθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία, όπως άλλωστε δήλωσε και στην ζωντανή πρέμβαση του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top