LIFESTYLE

Στα μαύρα η Λαμπίρη - Δείχνει το κατεστραμμένο της σπίτι και πυροβολεί τον Δήμαρχο - VIDEO

Στα μαύρα η Λαμπίρη - Δείχνει το κατεστραμμένο της σπίτι και πυροβολεί τον Δήμαρχο - VIDEO

Ψύχραιμη, αλλά εμφανώς καταβεβλημένη και ντυμένη στα μαύρα εμφανίστηκε η Χριστίνα Λαμπίρη για πρώτη φορά μετά την τραγωδία που κτύπησε την πόρτα σε αυτήν και τους οικείους της.  

Η Χριστίνα Λαμπίρη και ο σύζυγός της, Θανάσης Αδαμόπουλος έζησαν τον πύρινο εφιάλτη, αφού είδαν το σπίτι τους να καίγεται. 

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 7» και συγκινημένη μίλησε για όσα έζησε με τον άντρα της.
 
Η Χριστίνα Λαμπίρη μεταξύ άλλων είπε: «Το σπίτι μου έχει καταστραφεί. Ναι είναι το σπίτι μου. Ήταν το σπίτι μου. Εγώ ήμουν χαλαρή. Ο άντρας μου έκανε μπάνιο. Είναι η καθημερινότητά μας σε εξέλιξη… Ήξερα ότι η φωτιά είναι στον Νέο Βουτζά και μέσα σε τρία τέταρτα έγινε η απόλυτη καταστροφή που βλέπετε εδώ…».
 
Φυσικά η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αποδώσει ευθύνες λέγοντας: «Να ξεκινήσω από αυτήν την μεγάλη αλήθεια... Όμως κάποια ενημέρωση είχαν οι άνθρωποι και κάποια πρωτοβουλία Δημάρχου γιατί κάποιος πρέπει να αποφασίσει... Πολύ σωστά ο Δήμος Αθηναίων προχώρησε στην εκκένωση. Δεν ενημερώθηκε κανένας μας...». 
 
Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα στο video του gossiptv:
 
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top