Νεκρός ο σύζυγος της Χρύσας Σπηλιώτη – H τραγική ειρωνεία από τον αδελφό του Τουρναβίτη - VIDEO

Νεκρός ο σύζυγος της Χρύσας Σπηλιώτη – H τραγική ειρωνεία από τον αδελφό του Τουρναβίτη - VIDEO

Δυστυχώς ταυτοποιήθηκε η σορός του συζύγου της Χρύσας Σπηλιώτη, Δημήτρη Τουρναβίτη.

Στο νεκροτομείο η τελευταία πράξη του δράματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ Ελλάδος ταυτοποιήθηκε η σορός του άτυχου Δημήτρη Τουρναβίτη, συζύγου της Χρυσας Σπηλιώτη, οι οποίοι αγνοούνταν από την Δευτέρα 23 Ιουλίου.  

Οι οικείοι τους έτρεφαν ελπίδες, μιας και η τελευταία επικοινωνία που είχε το ζεύγος ήταν κατά την διάρκεια των γονικών πυρκαγιών, όταν το ζεύγος προσπαθούσε να ξεφύγει από την πύρινη λαίλαπα.  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ειδοποιήθηκε ο αδελφός του Δημήτρη Τουρναβίτη από την ιατροδικαστική υπηρεσία, όπου και έγινε η ταυτοποίηση. 

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο αδελφός του συζυγου της Χρυσας Σπηλιώτη είχε ξεκινήσει με έναν φίλο του με σκάφος να τον ψάχνουν στην θάλασσα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE