28 εβδομάδων η σύντροφος του Λέοντα και εξακολουθεί να είναι κομψή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

28 εβδομάδων η σύντροφος του Λέοντα και εξακολουθεί να είναι κομψή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Αντρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Η Χριστίνα Κονναρή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, αφού σε λίγες μόνο βδομάδες θα κρατά στα χέρια της τον γιο της.

Ο Αντρέας Λέοντας και η Χριστίνα Κονναρή θα αποκτήσουν αγοράκι και η Χριστίνα στις σπάνιες πλέον αναρτήσεις της στα social media μας αποδεικνύει ότι είναι μια πανέμορφη εγκυμονούσα. 

Στις 24 Ιουνίου πόζαρε με μαγιό κατά την 23η βδομάδα της κύησής της, αποδεικνύνοντας ότι εξακολουθεί να είναι κομψή.

Στην τελευταία της ανάρτηση στις 7 Ιουλίου ποζάρει μαζί με την μαμά της. Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία λάμπουν οι μάνα και κόρη, μέλλουσα γιαγιά και μανούλα αντίστοιχα. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE