Τ. ΑΛΓΚΑΝ: «Στο πνεύμα της ΤΜΤ» - Επετειακές δηλώσεις για κατοχικό στρατό

Τ. ΑΛΓΚΑΝ: «Στο πνεύμα της ΤΜΤ» - Επετειακές δηλώσεις για κατοχικό στρατό

Ο διοικητής του τουρκικού κατοχικού στρατού στην Κύπρο ταξίαρχος Τεβφίκ Αλγκάν και αντιπροσωπεία του στρατού είχαν συναντήσεις με τον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί και τον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχουρμάν. 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο της επετείου της «ημέρας κοινωνικής αντίστασης» της 1ης Αυγούστου, της 42ης επέτειου από τη δημιουργία της διοίκησης των «δυνάμεων ασφαλείας» στα κατεχόμενα, της 60ης επετείου από την ίδρυση της οργάνωσης ΤΜΤ και της 447ης επέτειου από την κατάληψη της Κύπρου από τους Οθωμανούς.

Μετά τη συνάντηση με τον Ακιντζί δεν έγιναν δηλώσεις.

Κατά τη συνάντηση με τον κ. Ερχουρμάν ο κ. Αλγκάν είπε ότι κάνουν το καθήκον τους σύμφωνα με το πνεύμα της οργάνωσης ΤΜΤ και θα συνεχίσουν να το κάνουν με την ίδια πίστη.

Από την πλευρά του ο κ. Ερχουρμάν είπε ότι οι «δυνάμεις ασφαλείας» και η «αστυνομία» είναι πολύ σημαντικές για τη «χώρα» και πρόσθεσε ότι έχουν στενή συνεργασία μαζί τους.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE