Ελλαδίτης στα μπουντρούμια του Αττίλα - Φέρεται να κατείχε ουσίες

Ελλαδίτης στα μπουντρούμια του Αττίλα - Φέρεται να κατείχε ουσίες

Έλληνας υπήκοος, φέρεται να έχει συλληφθεί από τις κατοχικές αρχές με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τουρκοκυπριακά ΜΜΕ.

Ο ύποπτος συνελήφθη κατά την επιχείρηση του «τμήματος» καταπολέμησης ναρκωτικών στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία στις 24 Ιουλίου 2018.

Όπως αναφέρεται, ο ύποπτος παρουσιάστηκε χθες ενώπιον «δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία ενώ ο «αστυνομικός» ανακριτής ανέφερε στην κατάθεσή του ότι στην κατοχή του υπόπτου, ο οποίος μετέβη από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα, βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα 125 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Ο δικαστής αποφάσισε την κράτηση του υπόπτου μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, λέγοντας ότι ο ύποπτος βρίσκεται στα κατεχόμενα ως επισκέπτης και δεν μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με όρους αφού υπάρχει περίπτωση να διαφύγει στις ελεύθερες περιοχές.

Ο δικαστής έδωσε εντολή όπως ο ύποπτος μεταφερθεί στις «κεντρικές φυλακές» όπου μπορεί να κρατηθεί μέχρι και δύο μήνες μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Το ΚΥΠΕ επικοινώνησε τόσο με την Αστυνομία Κύπρου όσο και με την ελληνική Πρεσβεία στη Λευκωσία, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν οποιαδήποτε στοιχεία για το θέμα.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE