Remedica: €20.000 + €2.500 για την στήριξη των πυρόπληκτων Αττικής

Remedica: €20.000 + €2.500 για την στήριξη των πυρόπληκτων Αττικής

Η Remedica ενώνει τις δυνάμεις της με τον υπόλοιπο Κυπριακό λαό και την κυβέρνηση της Κύπρου και παράλληλα εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας.

 


Στο πλαίσιο εράνου που πραγματοποιήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα εντός της εταιρείας, οι εργαζόμενοι της Remedica προσέφεραν μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης καθώς και χρηματικό ποσό €2,500. Επιπλέον, η Διεύθυνση της εταιρείας, προσέφερε το χρηματικό ποσό ύψους €20,000 μέσω του Hope for Children, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανοικοδόμηση υποδομών δημοσίου συμφέροντος για τα παιδιά στις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Remedica Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου παρέδωσε το ποσό στον Επίτροπο Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Κ. Γιάννη Γιαννάκη. Η παράδοση έγινε κατά την διάρκεια της Συναυλίας συμπαράστασης και αλληλεγγύης με τους Αντώνη Ρέμο, Άννα Βίσση και πολλούς άλλους καλλιτέχνες και πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, δίπλα στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE