ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΥΚΑΡΗ: Οι όροι που του επιβλήθηκαν – Δεν μπορεί να πλησιάσει την οικογένεια του Μιχαήλ

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΥΚΑΡΗ: Οι όροι που του επιβλήθηκαν – Δεν μπορεί να πλησιάσει την οικογένεια του Μιχαήλ

Αέρα ελευθερίας αναπνέει από το απόγευμα της Παρασκευής 03/08, ο Παναγιώτης Καυκαρής, μετά από 31 χρόνια στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο μακροβιότερος φυλακισμένος των Κεντρικών Φυλακών της Κύπρου, αφέθηκε ελεύθερος μετά από 31 χρόνια, από τον φόνο του 45χρονου Πανίκου Μιχαήλ και των δυο ανήλικων παιδιών του 13 και 11 χρόνων.

Ο Καυκαρής, αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάσει την οικογένεια των θυμάτων της έκρηξης που στέρησε τη ζωή στα τρία πρόσωπα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Αέρας ελευθερίας για Καυκαρή: Εκτός Κεντρικών Φυλακών μετά από 30 χρόνια ο μακροβιότερος ισοβίτης

Πέραν τούτου, ο Παναγιώτης Καυκαρής παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και του απαγορεύτηκε να μεταβεί στα Κατεχόμενα.

Παράλληλα του απαγορεύτηκε να έρχεται σε επαφή με άτομα που έχουν σύνδεση με εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ παράλληλα είναι υπόχρεος να διατηρεί κινητό τηλέφωνο που να μην λειτουργεί με προπληρωμένη κάρτα κινητής τηλεφωνίας.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE