ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρό 8χρονο αγόρι – Αρνείτο ο πατέρας του να καλέσει τα επείγοντα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Νεκρό 8χρονο αγόρι – Αρνείτο ο πατέρας του να καλέσει τα επείγοντα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έχασε τη ζωή του αγόρι οκτώ χρόνων όταν κατανάλωσε μεθαμφεταμίνη, νομιζόμενος πως επρόκειτο για δημητριακά.

180 φορές την θανάσιμη ποσότητα για ενήλικα, κατανάλωσε σε μεθαμφεταμίνη, ο 8χρονος Curtis Colman, ο οποίος νόμισε πως οι κρύσταλλοι ήταν δημητριακά, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα του.

Το όλο περιστατικό συνέβη στην οικία του πατέρα του στις 21/06, με τον ανεύθυνο πατέρα, αντί να τηλεφωνήσει στα επείγοντα, κάλεσε μια φίλη του για να τον βοηθήσει.

Όταν έφτασε η γυναίκα στην οικία του στην πόλη Seymour της Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών, του ανέφερε πως έπρεπε να καλέσει άμεσα το 911.

Εκείνος όμως αρνήθηκε να το πράξει και άρπαξε από το χέρι της το κινητό της τηλέφωνο και υπό την απειλή όπλου, την ανάγκασε να σταματήσει να φωνάζει για βοήθεια.

Στη συνέχεια μετέφερε τον 8χρονο στο σπίτι της μητέρας του με τον μικρό να «γίνεται μπλε», σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ενώ ο πατέρας προσπάθησε να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στον μικρό, χωρίς ωστόσο να θέλει να καλέσει ασθενοφόρο.

Τελικά ο πατέρας κάλεσε ασθενοφόρο, όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον μικρό καθώς εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Μιλώντας στον Τύπο, η τοπική Αστυνομία ανέφερε πως ο μικρός υπέφερε για ώρες, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top