ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και δηλώσεις του κόουτς της «Μπάρτσα» Κύπρου

Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ και δηλώσεις του κόουτς της «Μπάρτσα» Κύπρου

Η Barcelona FA Women ξεκινά τις υποχρεώσεις της σήμερα στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.  Μέσω της ιστοσελίδας της ομάδας παρουσιάζονται δηλώσεις του προπονητή, Αλέξη Χριστοδούλου.  Αναλυτικά:

«Ξημέρωμα Τρίτης 7 Αυγούστου 2018 και η ομάδα μας έχει ραντεβού με την ιστορία της. Παρθενική εμφάνιση στο Uefa Women’s Champions League και πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι με αντίπαλο την Πρωταθλήτρια Σλοβακίας Slovan Bratislavas.

Η κούραση και η ταλαιπωρία του πολύωρου χθεσινού ταξιδιού μετάβασης της αποστολής στη Σλοβενία, έχει ήδη επισκιαστεί από τον ενθουσιασμό και τη δίψα για διάκριση στη διοργάνωση. Οι στιγμές είναι πρωτόγνωρες και όλοι φροντίζουν να τις απολαμβάνουν παραμένοντας συγκεντρωμένοι στο στόχο που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στις 32 καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση παρόλη την κούραση του ταξιδιού η όρεξη ήταν εμφανής σε όλα τα κορίτσια και το δελτίο της ιατρικής ομάδας έχει ετοιμοπόλεμα όλα τα κορίτσια πλην της νεαρής Έλενας Αριστοδήμου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον προσαγωγό. Απούσα από το σημερινό παιχνίδι θα είναι και η Rita Akkafou λόγω καρτών.

Σε δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας Αλέξης Χριστοδούλου μετά την απογευματινή προπόνηση σημείωσε το εξαιρετικό κλίμα και τα ανάμικτα συναισθήματα που υπάρχουν στο στρατόπεδο της Barcelona FA.

Αλέξης Χριστοδούλου

” Στην ομάδα επικρατεί εξαιρετικό κλίμα και όλες οι ποδοσφαιρίστριες μας δηλώνουν πανέτοιμες να αντιμετωπίσουν αυτό το ιστορικό για μας γεγονός. Φροντίζουμε όλοι μαζί να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι απέναντι στους φίλους της ομάδας αλλά και γενικότερα σαν οι αντιπρόσωποι του Γυναικείου Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Ο ενθουσιασμός είναι σε ψηλά επίπεδα και το άγχος είναι όσο χρειάζεται για ένα τέτοιο αγώνα. Έχουμε όλοι πίστη στις δυνατότητες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.”».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αποδέχτηκε τον στραγγαλισμό ως αιτία θανάτου η ανακρίτρια

Αυλαία πέφτει, 19 χρόνια μετά, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, στην τρίτη θανατική ανάκριση για τα αίτια του θανάτου του, ο οποίος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από τη γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top