ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… πήρε ο Μαραντόνα! «Τη ζωή μου για την Μπρεστ»

Τα… πήρε ο Μαραντόνα! «Τη ζωή μου για την Μπρεστ»

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος εκφράζει το παράπονο του με θέμα την Εθνική Αργεντινής, ενώ αναφέρεται και στην Ντιναμό Μπρεστ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Εδώ στο σπίτι, αναρρώνοντας από τις δύο επεμβάσεις από τον οδοντίατρο μου για να γίνει εφικτό να αρχίσω να παρακολουθώ τους παίκτες της ομάδας μου, της Δυναμό Μπρεστ.

Η αλήθεια είναι ότι η αγορά εκτοξεύτηκε και δεν μπορώ να παίξω με τα χρήματα των ηγετών, πολύ λιγότερο με αυτόν τον πόνο στο στόμα. Θέλω λοιπόν να επανέλθω και να κερδίσω 10 βαθμούς. Γι ‘αυτό δεν πηγαίνω σε τηλεοπτικές εκπομπές, οι οποίες με προσκαλούν και μιλάω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με όλο τον σεβασμό στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής, θέλω να πω ότι με ενοχλεί ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι δεν με συμπεριέλαβαν μεταξύ των πιθανών προπονητών. Ενώ, συζητούσαν, άκουσα τον Chavo Fucks για παράδειγμα και δεν με κατονόμασε καν μεταξύ των πιθανών υποψηφίων. Θυμάμαι το ξεκίνημα του, όταν ακόμα έπαιζα ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι τώρα δεν με ξέρει πια.

Και λυπάμαι που δεν με λαμβάνουν υπόψη κάποιες Αργεντίνικες εφημερίδες, οι οποίες μιλούν για άλλο τεχνικό τιμ αλλά όχι για μένα. Αλλά αυτή είναι η αθλητική δημοσιογραφία που έχουμε στην Αργεντινή.

Όπως και να’ χει, έχω τριετές συμβόλαιο με τη Δυναμό Μπρεστ και έχει τον λόγο μου. Δίνω τη ζωή μου για την επιλογή αυτή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top